tiistai 13. tammikuuta 2015

Uutta Bebelle, oireita ja häämietteitä


Tälläinen aivan ihanan pehmeä musta-valkoinen ja jopa aika paksu pienen pieni fleecehuopa tarttui matkaan tänään kaupungilla. :-) Mamma ihastui kuvioon ja selvästi Pirpana ilmaisi olevansa samaa mieltä vauhdikkailla potkuilla. ;-) Fleecehuovan ostin Lindexiltä. Tämä mamma on myyty! Aivan varmasti tulee olemaan ahkerassa käytössä ainakin vaunuissa ja miksei kaukalossakin! 

Tarkoitus oli oikeastaan mennä metsästämään mekkoa. Ensi lauantaina vietetään nimittäin rakkaan serkkuni häitä. :-) Toivon todella että kaikki menee nappiin ensi lauantaina, hän ansaitsee sen niin paljon. 

Viime tipassa olin liikenteessä, tai olenkyllä aikaisemminkin etsiskellyt mutta sopivaa ei ole löytynyt. Tänään kävi siis mieletön tuuri! Löysin siis mekon - mekon joka ei kiristä, istuu hyvin ja on jopa melkein kivan näköinen omaankin silmään. Miehekkeelle tuli ostettua samanvärinen solmio joten ainakin matchataan. ;-) 

Niin paljon paljastan että mekko on miltei samanvärinen mitä minun kynnet tällä hetkellä! Tuo väri on ehdottomasti yksi suosikeistani. :-) Huomenna voisin ehkäpä laittaa mekosta kuvan. 

Tänään on koko päivän ollut kyllä sellaiset sukkapuikko-kivut alapäässä että huhhuh... Eilen illalla oli sama homma. En haluaisi mitään särkylääkettäkään ottaa kun ei tunnu koko ajan vaan niin sanottu "kohtauksittain". Vaikeata selittää, mutta vähän niin kun joku törkkäisi sukkapuikkoja värkkiin, hehe. Viiltävää ja vihlovaa. Argh...  
Mistäköhän lienee johtua, onko muillakin ollut samanlainen tunne? 

4 kommenttia:

  1. Mä oon ihan hulluna kaikkeen mustavalkoiseen ja kuviolliseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös! Tuo viltti on siis niin niin niin ihana, onneksi Bebe ei tuossa iässä vielä voi sanoa vastaan haha ;)

      Poista