maanantai 12. tammikuuta 2015

Diamonds are a girls best friend


Eilen oli siis aika laittaa kynnet kuntoon! Tällaiset ihanat lilat, kimaltavat Maidi taiteili minulle tällä kertaa. Juuri sellaiset mitä halusin! :-) Ja tietenkin vielä vähän enemmän blingiä, joten päädyttiin timanttiin jokaiseen kynteen. 

Moni on varmaan sitä mieltä että geelikynnet on pelkkä turhake. No, itse asiassa niin ovathan ne. Moni on kysynyt miksi, ja miten jaksan kolmen viikon välein istua pari tuntia paikoilla kun joku viilaa ja maalaa kynsiäni. Uskon sen olevan ihan vaan sen takia, koska se on minun tapa viettää "omaa aikaa", saada jotain itselleni ja samalla hiukan kaunistua. Saan rupatella kuulumisia hyvän ystävän kanssa eikä mitään tarvitse sen aikana stressata. :-) En siis tee geelikynsiä muiden takia - vaan itseni takia. 

Myös raskaana ollessaan pidän sen tärkeänä asiana huolehtia itseästä. 

Mitä mieltä olet, ovatko nämä kynnet :-) tai :-( ?

3 kommenttia:

  1. Ehdottomasti :-) ! Tosi nätit kynnet oot saanut, eikä rakennekynsissä nyt mitään erityistä pahaa ole, edes äiti-ihmiselle, kunhan nyt ovat jotenkin käytännöllisyyden rajoissa eivätkä terävyydellään revi kaikkea mihin hipaisevat. Kyllä naisen pitää omista hemmotteluhetkistään pitää huolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nämä ovat kyllä niin oman tyyliset, ja just sopivan pitkät. Aiemmin mulla on ollut kyllä pidemmät, mutta nyt kun L.A. lähestyy niin piti keksiä vähän käytännöllisemmät. ;) Hyvin olen pystynyt pidemmilläkin tekemään hommia jne, varmaan olisi nytkin onnistunut mutta kuvittelen että repiin vahingossa vauvaa tms, joten mielummin näin!

      Poista
  2. Ihanat, oikeat "bilekynnet"! =D

    VastaaPoista