perjantai 16. tammikuuta 2015

Raskausviikko 36


Tänään siirrymme Beben kanssa raskausviikko 36 (35+0). En vieläkään käsitä mihin nämä viikot menee! Kohta tuo nyytti oikeasti on sylissämme. :-) 

246 päivää kokonaisesta 280 päivästä on siis jo selätetty ja 87,9 % raskaudesta on jo takanapäin. Suomen kielellä tämä siis tarkoitta että enään on vain 34 päivää jäljellä laskettuun aikaan (20.02.2015)!

Bebe on nyt noin 46 cm pitkä ja hän painaa näin alkuviikosta suunnilleen 2590 grammaa ja loppuviikosta jo noin 2760 grammaa. Tällä hetkellä Bebe enään keräilee rasvaa ja kasvaa jotta olisi valmis kohdun ulkopuoliseen elämään. :-)  

Mitään uusia oireita ei ole tullut, mitä nyt oleminen pikkuhiljaa alkaa menemään raskaammaksi, kääntyminen ei enään ole suurta juhlaa, sukkapuikkokivut lisääntyvät ja niin pois päin. 

Vaikka käveleminen ei mitään übernopeata enään ole pystyn hyvin vielä lenkittämään ja leikittämään nuo meidän kahta nelijalkaista karvalasta. Onneksi. ;-) Ja onneksi ne ovat molemmat sen verran täysipäisiä että osaavat jo pienen harjoittelun jälkeen kulkea nätisti vaunujen vieressä ilman että nykäisevät menemään jonnekin vauhdilla, fiksuja turreja. :-) 

Onko muilla jolla sama raskausviikko meneillään? Millaiset tuntemukset teillä on? N

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti